Ένα γράμμα, μια ιστορία

Μια πρωτότυπη σειρά κινουμένων σχεδίων που στοχεύει στη μάθηση μέσα από την ψυχαγωγία. Η γνωριμία του παιδιού με τα γράμματα και τους ήχους της γλώσσας γίνεται μέσα από έμμετρες χιουμοριστικές, σουρεαλιστικές ιστορίες, οι οποίες συνδυάζουν την παιδαγωγική με την παραμυθική και την τηλεοπτική γλώσσα.

Δείτε τα videos

Περιπέτειες στο πάρκο

Όταν η φαντασία πάει σχολείο, η γραμματική πηγαίνει στο πάρκο. Μια σειρά 7 επεισοδίων που οδηγεί τους μαθητές αβίαστα στη γνώση. Γραμματικά φαινόμενα όπως η παραγωγή και η σύνθεση, τα συνώνυμα, τα ταυτόσημα, τα αντίθετα, η κυριολεξία και η μεταφορά, γίνονται αφορμή για γλωσσικά κι άλλα παιχνίδια.

Δείτε τα videos

Το λούνα παρκ της γλώσσας

Το «πνεύμα» του λούνα παρκ και οι μικροί του φίλοι παρασύρουν τα παιδιά σ’ ένα παιχνίδι φαντασίας, μέσω του οποίου ανακαλύπτουν τη γλώσσα και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους.

Δείτε τα videos

Ιστορίες χωρίς τέλος

Μια σειρά εκπαιδευτικών ταινιών με στόχο τη διαθεματική προσέγγιση της μάθησης μέσα από τη λογοτεχνία. Η σειρά "Ιστορίες δίχως τέλος" αποτελείται από 14 εξαιρετικά επεισόδια.

Δείτε τα videos

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν η ζωή

Η απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος με τη βοήθεια κινουμένων σχεδίων. "Οι καλοί χαρακτήρες" αποτελούν μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού, ενώ "οι κακοί χαρακτήρες" είναι οι ιοί και τα βακτήρια που απειλούν το σώμα μας.

Δείτε τα videos

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο άνθρωπος

Mε αυτή την έξοχη σειρά, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τη συναρπαστική πορεία του ανθρώπου μέσα στους αιώνες. Επίσης, θα γνωρίσουν τις μεγάλες προσωπικότητες, τους λαούς, τον πολιτισμό τους και την καθημερινή τους ζωή.

Δείτε τα videos

Εκπαιδευτικά videos

ανά θεματική ενότητα